14 de febrer 2008

banc de sang




En rebut aquesta carta amb la qual ens anima a difondre el seu contingut, així com participar donant sang, per la qual cosa la reproduim a la nostra página.





Benvolgut/da senyor/a:

El Banc de Sang i Teixits promou diverses actuacions dirigides a fomentar les donacions de sang per aconseguir l’autosuficiencia. Una de les activitats, que es va iniciar l’abril del 2002, ha estat la realització d’una campanya itinerant de Maratons de Donacióde Sang, que es va començar fent en 12 poblacions catalanes durant el primer any, a dia d’avui cada vegada son més les poblacions de tota Catalunya que se sumen a aquesta iniciativa.

Aquest 2008, es pretén que Gavà aculli aquesta campanya. Esperem comptar amb una gran participació ciutadana i es per aixó que, el proper dijous 21 de febrer de 2008, de 10 h. del matía 10 h. del vespre, ininterrompudament, es podran realitzar donacions la Sala d’Exposicions de la Biblioteca Josep Soler Vidal.

Posarem el màxim de facilitats (concurs de dibuix, activitats i actuacions, sorteigs i regals, guarderia gratuïta, refrigeri atractiu gratuït, e4spai céntric, ambient agradable, ampli desplegament de mitjans…) per donar l’oportunitat als ciutadans de fer aquest gest solidari. Només cal tenir mes de 18 anys i pesar 50 quilos o més.

L’objetiu d’aquest acte és sensibilitzar sobre la necessitat de convertir la donació de sang en un hàbli, captar nous donats i aconseguir així un important nombre de donacions durant la jornada.

Per aquest motiu, l’organització de la Marató, el Banc de Sang i Teixits conjuntament amb l’Ajuntament de Gavà, us fem arribar aquesta carta per animar-vos a participar, ja sigui donant sang, fent difusió a tots els vostres amics i familiars i/o proposant alguna activitat.

Si necessiteu més informació, podeu adreçar-vos al telèfon 902 170 257 (A/ Sta. Cristina Velasco o Sr. Josep Ma. Planella).

Cordialment,

Signat:
Sra. Gala Cortel Mañé - Cap de Promoció - Banc de Sang i Teixits

Signat:
José Obispo Vallecillos - Tinent d’alcalde de Gobernació i Esplai Públic

Gavà, 10 de gener de 2008