02 d’octubre 2016

11a. MOSTRA D'ENTITATS 2016

Dissabte 1 d'octubre de 2016
Parc de la Torre Lluc - GAVÀ

Ahir, dissabte 1 d’octubre de 2016 varem celebrar l’11a. Mostra d’Entitats de Gavà, al parc de la Torre Lluc.

Nosaltres, com cada any i  a primera hora del matí, ja érem a peu del canó per preparar el nostre estand.  Tot “xino-xano” varem començar el muntatge i decoració, i que un cop finalitzat, tan sols quedava esperar la visita dels nostres socis, amics i públic en general.

Durant tot el dia, varem informar a tota persona que s’apropava al nostre estant per saber  quelcom referent al col·leccionisme de plaques de cava.

Per donar la benvinguda als visitants, els convidaven a una “copeta” de cava i plaques per començar l’iniciació al col·leccionisme, i, als nens, caramels. (encara que aquets, no era necessari oferir-los, ja que es proveïen directament.)

Sobre les 14 hores, ben fer una petita parada per dinar, el que es diu, “dinar de campanya” ja que allà mateix, varem parar taula.

Per fer boca, varem començar amb un petit pica-pica (formatge, pernil, botifarra negra, xoriço picant i dols).

Després, amanida variada, pollastre a l’ast amb patates al caliu, fruita i pastis.

I Sobretaula que ? Café, “gotes” i ....

Aixó si, tot regat amb un bon cava, Brut Nature Reserva Especial (Llunàtic) de Torrents Carbó.
 
També cal comentar que durant tot el dia, la Mostra va estar dinamitzada per un actor i una presentadora.  els quals anaven presentant les entitats que participàvem, les activitats i actuacions que es portaven a terme, així com també van  fer petites entrevistes als components de les entitats.

Tan sols ens resta donar les gracies als responsables per la feina ben feta, a les associacions i entitats participants així com també al públic en general per la seva assistència.